A máme tady nový školní rok. Má to své výhody, ale ekonomická daň za to, že vás vaše ratolesti na pár hodin všedního dne opustí, tak ta je teda krutá.

Petra řeší balet. Tak jasně, ona každá tříletá holčička, zamilovaná do Elzy a Anny, by mohla být potenciální baletka. To je jasný. Jenže balet stojí skoro 4 litry za rok a tak z Aňy bude asi jen obyčejná tanečnice ze severu, tančící na Skákal pes v Domě dětí. Přeci jenom, ještě by to dítě mělo něco jíst, maminka taky a Picasso potřebuje naftu. A tak to je. Být samoživitelkou na invalidním důchodě, to je paráda. Ještě že se Petra,sice pomalu,ale jistě zbavuje svoji závislosti na nakupování tepláků.

Pamela to má taky blbý. Holka bohužel reparát z tělocviku udělala. Ne, opravdu, to není vtip.Reparát z tělocviku fakt existuje. A tak se dostala ze základky ven a věcí potřebuje moc a moc. V tomhle věku,ale už Progresso nestačí. V tomhle věku se holkám musí kupovat i nový obsah skříně a to už není taková prdel. Naštěstí má v tohle marastu velkou naději a to je její syn. Ten si nalepil na sříňku, že do dvou let bude milionář. Má to tak ale někdo štestí na děti.


No a já jsem otevřela internetové bankovnictví, zaplatila, zavřela a dlouho neotevřu. Kde není co brát,ani smrt neleze.


Peníze jsou problém všude a je jedno, jestli máte rakovinu nebo ne. Akorát, že s tou rakovinou už je neberete tak vážně. Jasně, jíst se musí a je smutné nejít občas do Zoo,ale co.
U nás na hřisti je dneska taky pěkně.

Komentáře

Oblíbené příspěvky